BY AXL

Gratis fragt på køb over kr. 499

Til kassen
Din indkøbskurv er tom.

0

Om Design By Axl

Rikke Axelsen

Mit navn er Rikke Axelsen, designer og ejer af brandet By Axl. Jeg har drevet reklamebureaet Axzept de seneste 10 år og har i denne periode tegnet flere hundrede plakatmotiver, som er solgt i anerkendte bolig- og interiørkæder i ind- og udland.

I slutningen af 2016 startede jeg By Axl ApS. Under dette brand kombinerer jeg enkelt, nordisk design med råvarer i høj kvalitet. Brugbare designprodukter, som passer ind i dit hjem og som kan holde til daglig brug. I foråret 2017 udgav jeg en serie af stilfulde tekstiler og siden er kollektionen udvidet med en række nye design- og interiørprodukter. Senest har jeg lanceret REUSE BY AXL, som er en serie af træ- og lædervarer, produceret i Danmark ud fra en række bæredygtige principper. I en verden der ændrer sig hurtigere end nogenside før, mener vi det er nødvendigt at stoppe op og turde stille krav. Både til de produkter vi omgiver os med, men også til materialerne og til selve fremstillingsprocessen. Designprodukterne i REUSE serien er fremstillet i Danmark, af brugte materialer. Herved sikrer vi høj kvalitet af håndværk til fornuftig pris.

Bæredygtighed handler i høj grad om at give jorden videre til næste generation i lige så god - eller måske endnu bedre - stand, end vi overtog den. Der er et holdningsskifte på vej. Upcycling og genbrug er trendy som aldrig før - og sammen, tror vi på, at vi kan skabe en grøn bevidsthed til fordel for både miljø, økonomi og mennesker.

Som grafisk designer har jeg altid haft en ægte kærlighed til den visuelle kommunikation, hvor den grafiske og den maleriske udtryksform mødes i et nyt, kunstnerisk fællessprog. Jeg er inspireret af de grafiske virkemidler, som jeg støder på i min hverdag, af bylivet, den rå natur, der omgiver mig og i høj grad af graffitiens urbane og kraftfulde udtryk. Jeg arbejder intuitivt og ekspressivt med kraftige farver, der giver mig følelsen af glæde og liv. Kunsten synliggør mine tanker og er min måde at kommunikere på.

Har du spørgsmål om mine produkter, hører jeg meget gerne fra dig.

Velkommen til og god fornøjelse.

Rikke Axelsen