BY AXL

Gratis fragt på køb over kr. 499

Til kassen
Din indkøbskurv er tom.

0

Handelsbetingelser

1. Generelle oplysninger

1.1
Disse generelle betingelser (”Betingelserne”) er gældende, når du som forbruger (”Du”) foretager en bestilling via www.byaxl.com og dertil hørende websider (”Webstedet”). Aftale indgås mellem dig og By Axl Aps, CVR 38374133 (”By Axl”). Betingelserne finder kun anvendelse for dig, som er konsument, og som bestiller via Webstedet.

1.2
Firmanavn: Axzept
CVR: 31118697
Adresse: Pæonvej 4, 9400 Nørresundby, Danmark
Mail: rikke@byaxl.com
Telefon: 61510170
Etableret:2017 

2. Betaling, priser og gebyrer

2.1
Betaling af varer på hjemmesiden www.byaxl.com kan ske med følgende betalingsmuligheder:
-Dankort
-VISA

2.2
Ved bestilling via Webstedet gælder de priser, som angives på Webstedet. Priser angives i danske kroner og er inklusive moms. Priserne inkluderer ikke fragtgebyrer, som angives separat.

3. Levering & fragtpriser

3.1
Der tilbydes levering af varer købt på Webstedet til hjemmeadresser og arbejdspladser i Danmark. Ønskes levering til adresser udenfor Danmark, kan Du rette henvendelse på rikke@byaxl.com og der vil blive evalueret på forespørgslen.

3.2
Det vil fremgå på hver vare på Webstedet, hvilken leveringstid, der kan forventes på det enkelte produkt.

3.3
Der er fri fragt på alle ordrer over 499 kr. i hele Danmark! Øvrige ordrer tillægges fragtomkostninger på 39 kr.

3.4
Hvis ikke andet særskilt aftales, og en levering tager mere end 30 arbejdsdage, og dette ikke beror på dig som kunde, har du ret til at hæve købet.

4. Særlige vilkår

4.1
By Axl ApS tager forbehold for udsolgte varer samt eventuelle billed- og skrivefejl på Webstedet, eksempelvis fejl i produktbeskrivelse eller teknisk specifikation, forkerte priser samt prisjusteringer (herunder ændrede priser fra leverandører eller valutaændringer) eller forkerte oplysninger vedrørende lagerstatus. By Axl har ret til at korrigere sådanne eventuelle fejl og at ændre eller opdatere informationerne når som helst. Hvis en forkert pris er angivet for en vare, som Du har bestilt, giver By Axl dig naturligvis meddelelse om dette og afventer din accept af den korrigerede pris, inden By Axl fortsætter med bestillingen. Alle billedinformationer på Webstedet skal udelukkende ses som illustrationer. Sådanne illustrationer kan ikke garantere varens nøjagtige udseende.

4.2
Webstedet samt alt indhold på dette ejes af By Axl eller dennes licensgivere. Informationerne er beskyttet gennem blandt andet immaterialretlige og markedsretlige love. Dette indebærer, at varemærker, firmanavne, produktnavne, billeder og grafik, design, layout samt informationer om varer, tjenester og andet indhold ikke må kopieres eller anvendes uden skriftlig godkendelse fra By Axl.

5.Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)

5.1
Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

a) har modtaget din vare
b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

5.2
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at sende en mail til rikke@axzept.dk eller ved at ringe på tlf. +45 61510170. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du medsendt din ordrebekræftelse/vare. Du kan også benytte dette link: link til standardfortrydelsesformular. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

5.3 Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

5.4
Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder fx for større plakater og andre skrøbelige emner, som bør sikres yderligere, så varen ikke ødelægges under fragt. Vurderes det, at en returneret vare er ødelagt grundet utilstrækkelig og uforsvarlig indpakning/fragtsikring, forbeholder vi os retten til at afvise kravet om tilbagebetaling af den oprindelige vare.

5.5
Ved returnering af en del af en ordre tilbagebetales leveringsomkostninger ikke.

5.6
Varer undtaget fortrydelsesretten. Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg. Dette kan fx være unikke kunstmotiver med personlige navne, budskaber, datoer, billeder eller lignende.

5.7
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

5.8
For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

5.9
Tilbagebetaling af købsbeløbet. Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

5.10
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

5.11
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

5.12
Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

By Axl ApS
Pæonvej 4
9400 Nørresundby
Danmark

5.13 Hvad skal jeg sende med tilbage?
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere hvis, du ligeledes udfylder vores formular/standardfortrydelsesformular (link til standardfortrydelsesformular). Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

6. Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)

6.1
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
Når du handler på www.byaxl.com har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

6.2 Hvor hurtigt skal jeg reklamere?
Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

6.3 Vi refunderer rimelige fragtomkostninger
Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

6.4 Varen sendes til:
By Axl ApS
Pæonvej 4
9400 Nørresundby
Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

6.5
Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

7. Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

7.1
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn
Adresse 
Telefonnummer 
E-mailadresse

7.2
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos By Axl ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

7.3
Direktøren og kundekontaktansvarlige for By Axl ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige på www.byaxl.com er Rikke Axelsen.

7.4
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til www.byaxl.com videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

7.5
Som registreret hos www.byaxl.com har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til By Axl ApS via e-mail Rikke@byaxl.com

8. Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Indehaver rikke@byaxl.com eller på telefon 61 51 01 70. Hvis det ikke lykkes os at finde en tilfredsstillende løsning, kan du, såfremt betingelserne herfor er opfyldt, indgive en klage til Forbrugerklagenævnet. EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land.