BY AXL

Gratis fragt på køb over kr. 499

Til kassen
Din indkøbskurv er tom.

0

Reuse by Axl

RESPEKT FOR MILJØ, ØKONOMI OG MENNESKER
Vi har en passion for bæredygtighed. At forvandle brugte materialer til nye designprodukter. Vores mission er at gøre det let for vores kunder at vælge bæredygtigt boliginteriør til det enkle og stilrene hjem. Designet med respekt og omtanke for miljøet og for de mennesker der arbejder med at fremstille produkterne. Ganske simpelt fordi det giver god mening at udnytte ressourcerne bedst muligt.

MILJØ
REUSE serien er skabt ud fra en tanke om at vi med godt design og solidt håndværk kan forlænge allerede anvendte materialers levetid. Derved udnytter vi de ressourcer vi allerede har til rådighed og mindsker den belastning der er på miljøet ved ny produktion.

ØKONOMI
Med fokus på upcycling skaber vi nye designprodukter ud fra brugte materialer. På den måde kan vi tilbyde designprodukter af høj kvalitet og samtidigt holde prisen nede, Ved at genbruge materialer der allerede har været anvendt een gang, letter vi presset på naturen og vores udpining af jorden.

MENNESKER
REUSE serien er skabt af dygtige håndværkere med passion for træ og tekstil. De er, af forskellige årsager, på kanten af arbejdslivet og gennem meningsfulde projekter hjælpes de tilbage til arbejdsmarkedet og videre i deres jobliv. Vi tror på at alle mennesker kan få brug for en ekstra chance i livet - og at vi med høj faglighed og en fælles kærlighed til det gode håndværk, kan skabe unikke produkter til den kræsne forbruger.